Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z białej kapusty i kopru

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta biała 1 główka
koper świeży 1/2 pęczka
cukier 1 łyzka
sok z cytryny 1/2 szt
sól do smaku
oliwa 2 łyżki
śmietana 18 proc 1/2 opakowania
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z białej kapusty i kopru

Kapustę białą pokroić drobno. Koper opłukać i pokroić połączyć razem z kapustą. Do warzyw dodać cukier, pieprz i sól, następnie skropić sokiem z połówki cytryny. Potem dodać oliwę z oliwek, na koniec dodać śmietanę i wszystko razem wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Danuta_Prorok 05.06.2012 12:16
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak