Sposób przygotowania

Liście porzeczki opłukać, zalać spirytusem i 0,3 l wody. Odstawić na 10 godzin. Zagotować pozostałą wodę z cukrem, kwaskiem cytrynowym i drobno pokrojona wanilią. Wymieszać syrop z nalewem. Listówkę przefiltrować przez bibułkę filtracyjną i rozlać do butelek. Do degustacji nadaje się od razu

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    ciekawy przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    ciekawy przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    ciekawy przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszności
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszności
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszności

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !