Sposób przygotowania

Suchą kaszę wysypać do blachy, położyć ćwiartki , posypać solą, pieprzem, czosnkiem granulowanym, przyprawą do kurczaka, majerankiem ,papryką. na wierzch położyć po kawałku margaryny . Zalać bulionem. Piec w temp 200 C 60 min. stale doglądać żeby się nie przypaliło mieszać kaszę. Podawać z sałatą.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    smaczny obiad !
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    rutynka

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    to by mi smakowało :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    lubię takie dania:]
  • 1
    original
    Opublikowano

    AURELKA

    znakomity obiadek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !