Sposób przygotowania

Wędliny (kiełbasę, szynkę, boczek) pokroić w kostkę i lekko podsmażyć na obrobine margryny. Cebulę obrać i pokroić w talarki. Ziemniaki obrać i pokroić w plasterki. W osobnym rondelku podsmażyć lekko ziemniaki oraz cebulę. Wymieszać ziemniaki, cebulę oraz wędliny. Jajka wybić do miseczki i roztrzepać widelcem. Oprószyć solą oraz pieprzem. Wymieszać jajka z przygotowanymi składnikami i przelać na patelnie z odrobiną oliwy. Po wierzchu polać keczupem. Smażyć około 10-15 minut z obu stron.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Sylwia29

    Jeszcze takiego nie robiłam;)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !