Sposób przygotowania

Mięso opłukać i osuszyć, pokroić w grubszą kostkę. Paprykę obrać i oczyścić z gniazd nasiennych, pokroić na kawałki. Z pomidorów usunąć miąższ, pokroić na ćwiartki. Cebulę obrać i pokroić na kawałki. Na patyczki do szaszłyków nawdziewać naprzemiennie mięso, paprykę kolorową, cebulę oraz pomidory. Oprószyć lekko solą oraz pieprzem. Skroić oliwą i grillować.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    rewelacyjne szaszłyki
  • 0
    original
    Opublikowano

    Sylwia29

    Pycha:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Marko

    bardzo apetyczne
  • 3
    original
    Opublikowano

    Marko

    bardzo apetyczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika78

    smaczna, kolorowa klasyka.. je sie oczami:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    piekne
  • 0
    original
    Opublikowano

    dianix

    polecam dodac pieczarki;p

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !