Sposób przygotowania

Liście rzodkiewki dokładnie myjemy i przebieramy , odkrawamy ogonki , a same listki drobno kroimy . Na maśle szklimy drobno pokrojoną cebulkę , dodajemy pokrojone ziemniaki i zalewamy bulionem . Gdy ziemniaki będą miękkie wrzucamy liście rzodkiewki i gotujemy około 5 minut , blendujemy . Doprawiamy do smaku solą i pieprzem . Podajemy z lanymi kluseczkami , można przyozdobić plasterkami rzodkiewki .

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    mój mąż twierdzi , że ta zupa jest lepsza od szpinakowej :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    msmariusz

    takiej nie jadłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    bardzo interesująca mozliwość:) takiej jeszcze nie jadłam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    jaki intensywny kolor zielony
  • 1
    original
    Opublikowano

    motylwe

    ciekawa propozycja,nie słyszałam jeszcze o takiej możliwości:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    ronald88

    polecam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Chojłówna

    mnaim
  • 0
    original
    Opublikowano

    Chojłówna

    mnaim
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    fajnie wyglada ,ciekawa jestem jak smakuje
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Dzikowiec

    Od dawna mnie kusi, wygląda znakomicie!!!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Cukiereczek13

    swietnie wyglada ;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczna
  • 0
    dsc_0327
    Opublikowano

    mariel78

    ciekawie wygląda

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !