Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Mieszankę chińską (cebula,kiełki fasoli mung,pędy bambusa,grzyby chińskie,papryka czerwona, papryka zielona, por) podsmażyć na oleju przez 5 minut, następnie dolać szklankę wody i dodać przyprawy(curry i kucharek) pozostawić na małym ogniu aż woda odparuje.


Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Paweł10

    pycha :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    dianix

    lubie tego typu dania
  • 0
    original
    Opublikowano

    Fiffi

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    radosna29

    wcz robilam na kolacje znakomite
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    pyszny taki obiad
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    super przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !