Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Żeberka duszone z włoszczyzną

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

żeberek 80 dag
olej

Przepis i sposób przygotowania na: Żeberka duszone z włoszczyzną

Mięso pociąć na tyle kawałków, ile jest żeberek i podsmażyć na oleju. Przełożyć do naczynia żaroodpornego.

Obłożyć pokrojoną na duże kawałki włoszczyzną, posypać solą, pieprzem i tymiankiem. Podlać jedną szklanką wody, przykryć, postawić na płytce i dusić na kuchni lub upiec w piekarniku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak