Sposób przygotowania

Kiełbasę pokroić w grubszą kostkę. Na patelni rozgrzać olej. Ser zetrzeć na tarce jarzynowej na dużych oczkach. Szczypior umyć,osuszyć i posiekać drobniutko. Na rozgrzany olej wrzucić pokrojoną kiełbasę i smażyć na złoty kolor. Kiedy kiełbasa będzie usmażona zmniejszyć ogień i wrzucić starty ser. Cały czas mieszać. Kiedy ser roztopi się na patelni dodać posiekany szczypior,przemieszać i wyłożyć na talerze. Podawać z keczupem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    natii3624

    Super,polecam :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    A ja taką serową kiełbaskę położyłabym na bułkę lub chlebek :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !