Sposób przygotowania

Kapustę ugotować w całości. Po ugotowaniu należy ją pokroić na 4 ćwiartki. Mięso mielone przygotowujemy jak na kotlety mielone. Gdy kapusta przestygnie nadziewamy mięsem. (wkładamy mięso między liście). Wkładamy do piekarnika i pieczemy około 1h.
Sos:
ogórek ścieramy na tarce, czosnek przeciskamy przez maszynkę. Dodajemy śmietanę i majonez. Przyprawiamy do smaku i polewamy upieczoną kapustę.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    Anio?eczek

    fajny przepis!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    ciekawy przepis
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    świetne:)
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    ciekawa nazwa
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    coś co lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    mniam to musi być pyszne !
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuchareczka1979@wp.pl

    Mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kas2

    ale świetna nazwa :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mirka-Ludomila

    ciekawa nazwa i kuszący przepis
  • 3
    original
    Opublikowano

    joanna77

    fajny przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    podoba mi się:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    ciekawy przepis,muszę wypróbować
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    ciekawy przepis,muszę wypróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    super apetyczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    dianix

    znam podobny przepis:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !