Sposób przygotowania

Cebulę i czosnek obierz, pokrój drobno. Natkę i dymkę opłucz, posiekaj. Mięso przełóż do miski.
Do mięsa dodaj cebulę, czosnek, natkę, dymkę, jajko, skórkę z cytryny i przyprawy. Wyrób. Uformuj 8 małych kotletów. Usmaż je na oleju i przełóż do naczynia żaroodpornego.
Ser pleśniowy pokrusz, fetę i plasterki ananasa pokrój w kostkę.
Na kotletach ułóż ananasy, posyp serami. Piecz w temp. 180 stopni do momentu, aż sery się rozpuszczą.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    oooo MOJE SMAKI!! Uwielbiam mielone z serami ale z ananasem jeszcze nie próbowałam :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !