Sposób przygotowania

Krok 1 / 6

Wątróbki oczyścić, podzielić na dwie części każdą. Każdą połówkę wątróbki obtoczyć w mące, kłaść na rozgrzany olej, oprószyć solą i posypać przyprawą do kurczaka. Smażyć na rumiano z obu stron.


Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Michaś

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    smacznie wyglądają
  • 1
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    Moje smaki, więc już je lubię :)
  • 0
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Z chęcią zjadłabym takie na kolację.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    fotoviderek

    Bardzo oryginalne :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !