Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Biszkopt: Białka ubić na sztywną pianę. Stopniowo dodawać cukier i żółtka. Ciągle ubijając dodawać olej, mąkę, ocet i proszek do pieczenia. Gotową masę przelać do formy wyłożonej papierem do pieczenia. Piec około 50 minut w temp. 170 stopni. Po upieczeniu i przestudzeniu przekroić biszkopt wzdłuż na pół.


Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Justyna28

    fajne:)
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    smaczne takie ciacho
  • 0
    20140724_140457
    Opublikowano

    reniatka

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    wygląda zachęcająco
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    apetyczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    muszę spróbować
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    ale ciacho
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marko

    bardzo lubię takie ciasta
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    świetne do kawy
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    muszę spróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pyszne ciacho
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczne ciacho
  • 0
    original
    Opublikowano

    alaaa

    pyszne ciastko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !