Sposób przygotowania

Kość zalewamy około 3 litrami wody dodajemy kucharek i doprowadzamy do zagotowania. Zbieramy wytworzoną pianę i dodajemy obrane i pokrojone w kostkę ziemniaki, marchewkę, pietruszkę, selera, pora, liść laurowy, ziele angielskie. Gotujemy do czasu aż ziemniaki będą miękkie. Następnie dodajemy starte na tarce jarzynowej ogórki kiszone i kostkę rosołową i gotujemy. Po około 15 minutach zupę zabielamy śmietaną i zagotowujemy.
Smacznego !

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    polecam
  • 3
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    bardzo smaczna :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pyszna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    bardzo lubię
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kasiek

    lubię nawet bym powiedziała , że mogła bym ją jeść codziennie
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pysznie wyglada
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Botwinka

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    M. Monroe

    podobnie przyprawiam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !