Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Łosoś zawijany w bekon

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

bekon 4 plasterki
łosoś filet 1 szt
sól
sok z cytryny
oliwa

Przepis i sposób przygotowania na: Łosoś zawijany w bekon

łososia myjemy osuszamy ,odcinamy skórę . Bekon kroimy w plasterki .Łososia solimy do smaku . Zawijamy w bekon . Smażymy na patelni na oliwie ,lub pieczemy w piekarniku . Podajemy pokropione sokiem z cytryny

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

cukiereczek 22.04.2013 09:08
bardzo ciekawe
kasiaw 29.08.2012 09:22
spróbuję
iwa643 04.06.2012 07:24
Polecam na obiad
iwa643 04.06.2012 07:24
Polecam na obiad

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak