Sposób przygotowania

Miętę umyć , osuszyć, drobno pokroić i przełożyć do miseczki z serem. Dodać szczyptę soli , pieprz świeżo zmielony/ dałam dość sporo/ i dokładnie wymieszać. Truskawki umyć, osuszyć i ściąć spód w ten sposób, by truskawkę można było swobodnie postawić, a następnie przekroić każdą na wysokości 2/3 owocu. Przygotowanym serkiem przełożyć każdą truskawkę i ułożyć na półmisku posypanym orzeszkami pistacjowymi. Truskawki podawać Podawać schłodzone.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    iziona

    Niesamowita!
  • 2
    original
    Opublikowano

    gottrina

    wygląda zjawiskowo, aż chce się zjeść
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Kamila/kami007

    ciekawy pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    Masz piękne zdjęcia potraw, no i smaczne przede wszystkim :)
  • 0
    20140724_140457
    Opublikowano

    reniatka

    rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    fajne;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izka192

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !