Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Marchewkę i pietruszkę ścieramy na tarce, pora drobno siekamy. Warzywa wrzucamy do osolonej wody i gotujemy chwilę, aż będą miękkie. Odcedzamy i przekładamy do miski, mieszamy razem z serem, posiekanym szczypiorkiem bądź pietruszką, drobno pokrojoną cebulą i płatkami.
Płatki można zastąpić bułką tartą, ser ricotta serem białym lub typu Bieluch.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    polly66

    jakie kształtne
  • 0
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    podobają mi się :) a czy można by je było zrobić w parowarze, aby nie smażyć?
  • 1
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    fajny przepis, pomysłowe kotleciki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !