Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pasta z makreli z ogórkiem małosolnym

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

makrela wędzona 1 sztuka
ogórek małosolny 2 sztuki
cebula dymka ze szczypiorkiem 1 sztuka
sól do smaku
majonez tradycyjny 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: pasta z makreli z ogórkiem małosolnym

Makrelę obrać , uważając na ości które zdarzają się przy skórze. Rozdrobnić widelcem, wrzucić do miseczki. Ogórki pokroić w drobną kostkę , cebulkę wraz z zielonym szczypiorkiem posiekać drobno. Dodać majonez, sól i pieprz do smaku. Podawać na pełnoziarnistym chlebie udekorowane ogórkiem

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Monika63 11.07.2012 08:57
Fajny pomysł

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak