Sposób przygotowania

Z dwóch łyżek masła i mąki zrobić zasmażkę,powoli dodawać mleko stale mieszając,posolić.Spaghetti podgotować.Pieczarki umyć i pokroić w ćwiartki,dodać pokrojone mięso z indyka,paprykę i spaghetti.Wyłozyć do ogniotrwałego naczynia,zalac sosem.Posypać serem i tartą bułką,na wierzch położyc kawałki masła,zapiec w piekarniku,okolo 20 min.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    IrenaM

    super na wystawną kolację
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bożena13

    to jest to, co lubię;))
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    ale pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    coś pysznego
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    pychota
  • 1
    original
    Opublikowano

    pycia9

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    ekstra przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    pyszna kolacyjka
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    fajny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !