Sposób przygotowania

Pokrojoną cebulę usmażyć na oleju,dodać ryż.Mieszać tak długo aż ryż się zeszkli.Dodawać powoli gorący rosół stale mieszając.Na końcu dodać wino i drobno pokrojone pieczarki.Przyprawić do smaku,dodać resztę rosołu.Ryż włożyć do nagrzanego piekarnika i trzymać pod przykryciem dalsze 15 min.Przed podaniem delikatnie wymieszać z serem i masłem.Można dodać troszkę śmietany.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    halina55

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    super smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    bardzo lubię
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Megi

    musi byc pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bożena13

    świetnie brzmi;))
  • 0
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    SylwiaMagdaSabin

    wypróbuję napewno
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    smaczne :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ONY_za_kare

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    bardzo smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    takie jedzonko to moje smaki
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    moje ulubione danie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    pyszności...
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Zapowiada się super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !