Składniki:
cebula czerwona | 2 |
por (biała część) | 1/2 |
natka pietruszki | 2 |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
olej | 2 łyżki |
ocet winny | 2 łyżki |
musztarda łagodna | 1 łyżka |
miód | 1 łyżeczka |
czosnek | 2 ząbki |
sos sojowy | 1/2 łyżeczki |
sól | do smaku |
cebula czerwona | 2 |
por (biała część) | 1/2 |
natka pietruszki | 2 |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
olej | 2 łyżki |
ocet winny | 2 łyżki |
musztarda łagodna | 1 łyżka |
miód | 1 łyżeczka |
czosnek | 2 ząbki |
sos sojowy | 1/2 łyżeczki |
sól | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: