Sposób przygotowania

Krok 1 / 6

Szpinak myjemy i po osuszeniu siekamy, ale niezbyt drobno. Podsmażamy przez chwilę (ok. 5 minut) na patelni z rozgrzaną oliwą i mieszamy z serem ricotta. Doprawiamy do smaku solą, pieprzem i świeżo startą gałką muszkatołową.


Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    świeta propozycja
  • 0
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Tarta wspraniała, a na ten przyrząd do nacinania ciasta właśnie zachorowałam...
  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Moje smaki.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Pysznie wygląda :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !