Sposób przygotowania

Kotlety lekko rozbić tłuczkiem. Posolić. Wszystkie kotlety posmarowac z jednej strony musztardą. Stronę posmarowaną musztardą obtoczyć w mące. To samo zrobić z drugą stroną kotletów. Smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron, do miekkości.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    pycha
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    pyszne mięsko
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Lubię takie dania na szybko.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Dobra alternatywa na szybkie mięsko
  • 2
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    pychotka
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    smaczne mięsko.
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    męska potrawa
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    jest pyszna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !