Sposób przygotowania

Udka ugotować w wodzie z kostką rosołową, marchewką, pietruszką i przyprawami. Dodać obrane i pokrojone w kostkę ziemniaki. Gdy mięso będzie miękkie wyjąć, ostudzić i oddzielić od kości. Do wywaru dodać łyżkę masła i mrożony groszek. Gotować do miękkości groszku. Wyjąć ziele angielskie i liść laurowy. Dodać mięso. Wszystko zmiksować. Dodać śmietanę.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    parysek10

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    paula99926

    ale super kolorek!
  • 4
    original
    Opublikowano

    pierniczkowo

    świetny kolor, uwielbiam takie zupy:)
  • 4
    original
    Opublikowano

    ronald88

    polecam
  • 4
    original
    Opublikowano

    smerfetka79

    bardzo lubię:)))
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    wygląda prześlicznie, cóż za kolorek :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    caffee_tea

    raz robiłam, pyszne
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    piękny kolor
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    kuszący ten kolor :)
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    wygląda świetnie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !