Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Łosoś marynowany w balsamico

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ocet balsamiczny 3/4 szkl
oliwa 1/4 szkl
pieprz do smaku
sól do smaku
marchew 2 szt
cebula 1 szt
seler naciowy 2 łodygi
łosoś 500 g

Przepis i sposób przygotowania na: Łosoś marynowany w balsamico

Łososia pokroić w cienkie paski, Marchewki w plasterki, cebulę w wiórki a selera w plasterki. Dobrze roztrzepać ocet z oliwą, solą i pieprzem, dodać warzywa i rybę. Odstawić na 3/4 godziny. Podawać odsączone z marynaty z białym pieczywem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak