Sposób przygotowania

Kiełbasę pokroić w grubsze talarki. Na patelni rozgrzać olej. Cebulę umyć,obrać i posiekać drobniutko. Szczypiorek dokładnie umyć i posiekać. Kiedy olej się rozgrzeje włożyć kiełbasę. Za chwilę dodać cebulę i smażyć aż kiełbasa zbrązowieje. Dwie minuty przed wyciągnięciem potrawy należy dodać szczypiorek. Po usmażeniu danie wyłożyć na talerze. Keczup oraz majonez połączyć razem i wymieszać. Powstałym sosem polać kiełbasę. Smażoną kiełbasę najlepiej jeść z chlebem posmarowanym masłem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    natii3624

    Ekstra! :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !