Sposób przygotowania

Makaron gotujemy w osolonej wodzie według przepisu na opakowaniu. Po ugotowaniu odcedzamy z wody i studzimy. Ser ścieramy na tarce jarzynowej na średnich oczkach. Sos wlewamy do garnka i podgrzewamy w między czasie dodając kilka łyżek keczupu. Makaron rozłożyć na talerze. Na makaron posypać starty ser (dużą ilość). Na posypany serem makaron polać podgrzany sos słodko kwaśny. Należy poczekać chwilkę aż ser pod wpływem temperatury się stopi. Danie należy jeść na ciepło.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    natii3624

    Ja też takie spagetti robię! jest pyszne.
  • 0
    original
    Opublikowano

    eliza135

    napewno smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !