Sposób przygotowania

Łopatkę zmielić i dodać do niej odciśniętą bułkę czerstwą , cebulę zeszkloną na tłuszczu , przeciśnięty czosnek , ugotowane warzywa , pieczarki zetrzeć na tartce, wszystkie składniki łączymy w miseczce doprawić do smaku , wbić jajka , wymieszać , formować kotlety obtaczać w bułce tartej i smażyć na gorącym tłuszczu.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe..
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    inne ale też smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    SYLKA

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !