Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Camembert w miodzie z orzechami

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

miód kwiatowy 2 łyzki
orzechy włoskie garść
masło 2 łyżki
deser do deserów

Przepis i sposób przygotowania na: Camembert w miodzie z orzechami

Na patelni rozpuszczamy masło i smażymy ser z obu stron na lekko brązowy kolor. W małym garnku podgrzewamy miód a gdy sie zacznie pienić wsypujemy orzechy.Podgrzewamy i mieszamy az miód zacznie gęstnieć.Ser wykładamy na talerz i polewamy miodem z orzechami.
Przyprawiamy minimalnie przyprawą w młynku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 19.08.2012 11:45
ekstra
Margo1 19.08.2012 11:45
ekstra

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak