Sposób przygotowania

Budyń gotujemy wg przepisu na opakowaniu. Masło roztapiamy i studzimy. Mąkę mieszamy z proszkiem i cukrem oraz kakao, mleko mieszamy z jajkiem i masłem, następnie łączymy składniki mokre z suchymi niezbyt długo miksując. Tak przygotowanym ciastem wypełniamy kokilki po łyżce na każdą, następnie dodajemy po łyżce budyniu i przykrywamy kolejną lyżką ciasta.Pieczemy 15-20 minut w tem. 180 stopni.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    parysek10

    bardzo apetyczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    apetyczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    bardzo smaczne babeczki
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszniutkie !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !