Sposób przygotowania

Cebulę i pieczarki pokroić w kostkę. Masło rozgrzać, poddusić na nim pieczarki z cebulą. Dodać ryż, podsmażyć, podlać bulionem, dusić do miękkości. Przyprawić kucharkiem i pieprzem. Parmezan zetrzeć, dodać do risotta. Wymieszać.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ewka1978

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo lubię
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    smaczne danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    bardzo lubię
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszne danie,!!!
  • 3
    original
    Opublikowano

    m1monika

    smaczne :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    przepyszne jedzonko
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    świetne
  • 2
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    smaczne :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    berys18

    super pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    świetne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    pyszniutkie!
  • 3
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    super pomysł
  • 3
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    przepyszna potrawa
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna138

    pyszne
  • 1
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    Super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    świetne i pomysłowe
  • 3
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    lubię takie jedzonko.
  • 3
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    bardzo smaczne danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    gosia56

    na pewno pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !