Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Z bułki odcinamy nieduże wieczko i wydrążamy środek. Wnętrze możemy posmarować ketchupem dla wyrazistszego smaku. Do środka wkładamy szynkę pokrojoną w drobną kostkę, a następnie wbijamy jajko.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    rewelacyjne śniadanko
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    super, bardzo ciekawa propozycja
  • 0
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Uwielbiam jajka zapiekane w "kokilkach" z pieczywa :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    oj niezłe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Renata22

    świetny pomysł, ładnie to wszystko wyglada na tej bułeczce
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    fajne !
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !