Sposób przygotowania

Ziemniaki umyć, obrać, wydrążyć (na tzw łódeczki), przyprawić solą, pieprzem. Marchew, seler, pietruszkę, pomidor (bez miąższu), paprykę, wydrążone kawałki ziemniaków, pokroić w drobną kosteczkę, kalafior rozdrobnić. Dusić na maśle do miękkości, przyprawić do smaku. Dodać posiekany szczypiorek (zostawić część na dekorację). Napełnić farszem wydrążone ziemniaki, z zewnątrz posmarować olejem, zapiekać do zarumienienia w piekarniku, na grillu lub w mikrofali (opcja grill). Smacznego!!!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka189

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marcela

    bardzo ciekawe:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pomysłowe
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    super,,,
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    fajne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    pyszności
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Wyglądają bardzo apetycznie, aż chce się zjeść.
  • 4
    original
    Opublikowano

    kotlet

    fajnie wyglądają
  • 2
    original
    Opublikowano

    Babciagramolka

    Ale pięknie wyglądają
  • 0
    original
    Opublikowano

    Misiabe

    wyglądają smakowicie!!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !