Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

jajka faszerowane - szybkie i dobre

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

5-7 jajek
natka pietruszki
sól, pieprz, majonez

Przepis i sposób przygotowania na: jajka faszerowane - szybkie i dobre

Ugotować jaja na twardo, przekroić wzdłuż na pół , wyjąć na osobny talerz żółtka, dodać sól, pieprz, majonez i posiekaną natkę pietruszki, wszystko dokładnie wymieszać i nakładać z powrotem do białek,udekorować każde plasterkiem rzodkiewki lub pomidora

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Barbara/zuza22_85 16.06.2012 16:27
pyszne
Mirka-Ludomila 12.03.2012 23:20
smaczne, ładnie wyglądają na tym niebieskim talerzyku
jeta72 02.02.2012 19:39
pycha
Grazyna0211 23.06.2011 14:02
szybkie i smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak