Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

mięsne sakiewki

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pierś z indyka 0,5 kg
ser żółty 15 dek
szynka konserwowa 15 dek
sól
pieprz
Papryka słodka mielona Prymat
por liście 2 szt

Przepis i sposób przygotowania na: mięsne sakiewki

Pierś pokroić w plastry, rozbić. obsypać przyprawami. Ser i szynkę zetrzeć na tarce na grubych oczkach. Masę nakładać na środek mięsa, formować sakiewki , które związać zblanszowanymi cienkimi paskami pora, Piec w piekarniku

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

m1monika 05.12.2012 08:20
super!!!
ElizaT 24.08.2012 11:26
smacznie
owca441 04.06.2012 18:46
pyszne
tom 03.06.2012 09:24
super i jakie zdrowe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak