Sposób przygotowania

Wodę,margarynę, cukier, kakao, cukier waniliowy zagotować, ostudzić. Do zimnej masy dodać żółtka , mąkę z proszkiem i ubitą pianę z białek, wymieszać i wylać na blaszkę. Przemielony ser ucieramy z margaryną i żółtkami dodajemy budyń, cukier i na koniec pianę z białek. Masę wylewamy na ciasto. Pieczemy w temperaturze180 stopni około 60 min.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    tom

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    UWIELBIAM! Szkoda, że nie ma zdjęcia...
  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    pysznosci
  • 1
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    pyszny taki serniczek
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    rewelacyjny
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    rewelacyjny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    uwielbiam serniki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    bardzo apetycznie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Apetyczny.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !