Sposób przygotowania

Jajka mielimy z cebulką, mieszamy z surowym jajkiem, posiekanym szczypiorkiem i dwiema łyżkami bułki tartej, doprawiamy solą i pieprzem.

Formujemy kotlety, panierujemy w bułce tartej i smażymy na rozgrzanym oleju.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ewka1978

    apetycznie wyglądają
  • 0
    original
    Opublikowano

    iziona

    Też takie robię są pyszne.
  • 0
    img_0407
    Opublikowano

    Katarzyna87

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kikiriki

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    nooo takie pyszne kotleciki i jak ładnie podane :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !