Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Mielone kotleciki z jaj

3.0
(11)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cebula 1 sztuka
szczypiorek 1 pęczek
Bułka tarta klasyczna Prymat do panierowania
sól do smaku
pieprz do smaku
jajko ugotowane na twardo 4 sztuka
jajko 1 sztuka (mała)

Przepis i sposób przygotowania na: Mielone kotleciki z jaj

Jajka mielimy z cebulką, mieszamy z surowym jajkiem, posiekanym szczypiorkiem i dwiema łyżkami bułki tartej, doprawiamy solą i pieprzem.

Formujemy kotlety, panierujemy w bułce tartej i smażymy na rozgrzanym oleju.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Rafał10 03.06.2012 11:02
nooo takie pyszne kotleciki i jak ładnie podane :)
Kikiriki 03.06.2012 10:01
super
Katarzyna87 03.06.2012 08:02
mniam
iziona 03.06.2012 07:45
Też takie robię są pyszne.
ewka1978 03.06.2012 01:15
apetycznie wyglądają

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak