Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

faszerowane pieczarki

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarki 15 szt
cebula biała 1 duża
jajko 2-3 szt
Bułka tarta klasyczna Prymat do obtoczenia
olej do smażenia
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: faszerowane pieczarki

Pieczarki obrałam i wydrążyłam środki. Cebulę poszatkowałam i zeszkliłam na oleju. Dodałam środki i ogonki-rozdrobnione-z pieczarek. Doprawiłam do smaku. Nadziałam pieczarki farszem. Obtoczyłam w roztrzepanych jajkach a potem w bułce tartej. Usmażyłam w głębokim tłuszczu na złoto.
Smacznego

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

pierniczkowo 24.06.2012 16:19
pyszności:)
jola1508 18.06.2012 21:02
na pewno smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak