Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Mięso umyć, osuszyć, posmarować oliwą z obu stron. Również z obu stron oprószyć kucharkiem, czosnkiem i pieprzem.


Komentarze

  • 1
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    pyszny karczek !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    bardzo smaczne mięsko
  • 1
    original
    Opublikowano

    berys18

    apetyczne mięsko
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    smaczniutkie mięsko
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo dobre mięso
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    smaczne mięsko
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    smaczne mięsko
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta

    takie lubie
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Takie mięso uwielbiam.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    lubię takie obiadek :)
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    na pewno wszystkim smakował
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    och, taki pychota!
  • 1
    dsc05018
    Opublikowano

    Pietruszka

    wygląda przepysznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !