Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka biało-czerwona

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cebula 1 sztuka
papryka czerwona 1/2 sztuki
pomidor 2 sztuki
majonez 2 łyżki
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka biało-czerwona

Kroki postępowania

1
Cebulę obrać, umyć, osuszyć, pokroić w kostkę, posolić, wymieszać, odstawić na 5 minut. Paprykę umyć, osuszyć, pozbawić gniazd nasiennych. Pokroić w kostkę, dodać do cebuli.
Krok 1 - Surówka biało-czerwona foto
2
Pomidory umyć, osuszyć, również pokroić w kostkę.
Krok 2 - Surówka biało-czerwona foto
3
Dodać do reszty składników. Dodać majonez i przyprawy. Wymieszać.
Krok 3 - Surówka biało-czerwona foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ankaryba 13.05.2013 08:11
smaczna :-)
caralajna 06.04.2013 06:58
pyszności :)
IlonaAlbertos 12.03.2013 21:50
Szybko i smacznie.
mirosława4 15.08.2012 18:09
smaczna
Natalia/tubisiek 18.07.2012 08:09
fajna, taka patriotyczna :)
Krystyna32 11.07.2012 16:23
super
Anna138 08.07.2012 22:34
pyszna
kate.500 05.07.2012 08:35
sliacznie wyglada
mela25 26.06.2012 08:22
heh rewelka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak