Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Drożdże rozrobić w mleku. Dodać jajko i wodę, wymieszać. Posolić. Wsypać mąkę i wyrobić ciasto, żeby odchodziło od dłoni. Postawić w ciepłym miejscu, przykryć ściereczką i czekać aż wyrośnie.

Do przecieru wlać łyżkę oleju, łyżkę wody, dodać zmiażdżony czosnek i oregano.


Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    wygląda apetycznie:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    tyle już pizz robiłem ale o tuńczyku jako składniku nie pomyślałem
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    to samo pomyślałam co pacpaw
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Polecam tuńczyka, bardzo dobrze smakuje w pizzy.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justa32

    też nie robiłam jeszcze z rybami
  • 1
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    wspaniała , moje smaki
  • 0
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    świetna pizza

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !