Sposób przygotowania

Marchewkę obrać i pokroić w kostkę, podobnie kalarepę. Zalać marchew i kalarepę wywarem z kurczaka, dolać 2 litry wody, dodać masło, posolić i gotować na wolnym ogniu, aż warzywa będą miękkie. Dodać posiekany koperek, ryż, śmietankę i gotować jeszcze chwilę- około 6-7 minut. Doprawić do smaku.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Amellia

    pycha
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    uwielbiam koperek
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Aneta2604

    super
  • 1
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    mało zup gotuję ,ale ta sie zapowiada smacznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !