Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

kapusty poszatkować , zagotować , następnie odlać wodę i zalać ciepłą wodą i gotować do miękkości. odcedzić,


Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati3

    palce lizać:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    pyszny
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    rewelacja
  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    kuszący
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    pyszny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    pyszny
  • 0
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    uwielbiam:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    bardzo dobry
  • 2
    original
    Opublikowano

    PIOTR11

    bardzo apetyczny jest ten bigos
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    już się nie mogę doczekać młodej kapusty
  • 1
    original
    Opublikowano

    Malinka

    No, musi być wyśmienity!
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pyszny bigosik

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !