Sposób przygotowania

Do dużej miski wlej wrzątek, wsyp galaretki mieszaj, aż się rozpuszczą, wystudz. Wymieszaj z serkami i kilkoma kroplami barwniku. Na spodzie tortownicy połóż gotowy blat biszkoptowy. Wlej na niego zieloną masę. Wstaw do lodówki na 5-6 godz. Po tym czasie ciasto wyjmij, zdejmij obręcz, przekrój na połowę. Ułóż je tak na dużym, płaskim talerzu, by stykały się zaokrąglonymi stronami-to będą skrzydła motylka. Kremówkę ubij na sztywno, przełóż do rękawa cukierniczego. Na skrzydłach wyciśnij śmietanowe rozetki. Ułóż na nich maliny i borówki. Z rurek waflowych zrób czułki owada

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    gosia1988

    ciekawy przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !