Sposób przygotowania

Ćwiartki dzielimy na podudzia i udka. Nacieramy przyprawą do kurczaka oraz posypujemy majerankiem. Wrzucamy na rozgrzany olej. Smażymy na rumiano z dwóch stron. Następnie podlewamy wody, a kurczaka przykrywamy. Dusimy pod przykryciem kilkanaście minut do miękkości. Smacznego.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    przepyszny kurczak
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Andysz

    mniamm
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    bardzo dobry

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !