Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Żołądki dokładnie umyć i pokroić wzdłuż na pół.
Cebulę obrać z łupin, opłukać, przekroić na cztery części i potem na plasterki.
Paprykę oczyścić z gniazd nasiennych i pokroić na krótki paseczki.
Marchewkę obrać, umyć i pokroić w półplasterki.


Komentarze

  • 1
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Bardzo lubię dania z drobiowych żołądków.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    coś dla mnie, żołądkowo-ostre..
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    mmm fajne;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    sara1

    świetna, apetyczna potrawa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !