Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Schab opłukać, osuszyć ręcznikiem papierowym i pokroić na 5 kotletów.
Każdy z nich oprószyć solą i odstawić na 10 minut.
Jajka rozbełtać z papryką i pieprzem w miseczce.
Na talerz wysypać mąkę do obtaczania kotletów.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    świetny pomysł na odnowienie schabowego
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    smaczne
  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    genialne i pyszne
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    dziękuję, rzeczywiście pyszne a panierka taka delikatna i chrupiąca
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    dziękuję, rzeczywiście pyszne a panierka taka delikatna i chrupiąca
  • 0
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    też taką panierkę lubimy :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !