Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Lekka gotowana rybka w ziołach

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

dorsz 1 szt
pietruszka zielona
kolendra
szczypiorek
masło
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Lekka gotowana rybka w ziołach

Kawałek dorsza solimy ,doprawiamy pieprzem ,kładziemy na niego pokrojone zioła do wyboru ,lub wszystkie naraz . Kładziemy kawałek masełka . zawijamy go w folie srebrna i kładziemy na wrzątek .Garnek nakrywamy . Gotujemy rybke ok 10 -15 min . Wyciągamy łyżka cedzakową . Rozwijamy i podajemy .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak