Sposób przygotowania

Rozgrzewamy gofrownicę. Kromki chleba tostowego smarujemy masłem-tylko po jednej stronie. Na stronę nieposmarowaną masłem , układamy szynkę i ser.Przykrywamy druga kromką chleba - tak by strona posmarowana masłem znajdowała się na zewnątrz. Wkładamy tak przygotowaną kanapkę go gofrownicy, przyciskamy i pieczemy aż do zrumienienia chleba. Na duży głód polecam całe takie "gofry", na jeden kęs zaś - warto podzielić upieczone kanapki na malutkie goferki :)

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ewka1978

    ale super pmysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    nie mam gofrownicy, a tak bym takiego wszamała :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    świetny pomysł i koniecznie muszę wypróbować, bo kanapeczki wyglądają bardzo atrakcyjnie :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !