Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty kiszonej i fasoli

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta kiszona 300 g
jabłko 1 szt
por- kawałek
koperek świeży
pieprz
sól
majeranek
fasola 150 g

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty kiszonej i fasoli

Kapustę kiszona odcisnąć i pokroić. Jabłko obrać i pokroić w kostkę. Fasole odcedzić z zalewy. Kawałek pora drobno poszatkować. Tak przygotowane składniki wymieszać ze sobą, doprawić majerankiem, sola, pieprzem i cukrem. Polać oliwa z oliwek i posypać posiekanym koperkiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

erym 18.02.2014 12:02
swietne polaczenie smakow!
mirosława4 26.11.2013 12:00
ciekawe połączenie smaków
adam1f 25.11.2013 23:18
uwielbiam takie
dianix 06.07.2013 14:37
świetna surówka
ben-ka 03.07.2013 09:58
takiej jeszcze nie jadłam.
Kasia36 24.04.2013 23:01
Ciekawe połączenie nie jadłam takiej
m1monika 01.04.2013 00:21
super surówka :-)
junox 19.03.2013 22:42
lubię wszystkie surówki
ankaryba 14.03.2013 08:33
bardzo smaczna :-)
Seba 03.02.2013 12:17
fajne połączenie
Wacław 21.01.2013 10:50
fajna surówka,muszę taką zrobić
Łukasz15 08.12.2012 14:14
Smaczna
Grażyna13 28.11.2012 12:21
Ciekawa :)
Wafelek2601 29.08.2012 07:43
Rewelacja
Grazyna0211 18.07.2012 11:37
świetna surówka muszę kiedyś zrobić z dodatkiem fasoli
berys18 14.06.2012 12:35
super pomysł
bgs1984 05.06.2012 21:52
mniam
marzenciak1985 05.06.2012 21:40
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak